RCDE Jalkapalloakatemia

RCDE Jalkapalloakatemia ry on itsenäinen suomalainen yhdistys, joka on rekisteröitynyt Suomeen urheiluseuraksi. Toimimme siis aivan samalla tavalla, kuin mikä tahansa suomalainen jalkapalloseura, sillä poikkeuksella, että yhteistyökumppaninamme toimii yksi maailman menestyneimmistä jalkapalloakatemioista; RCD Espanyol de Barcelona.

Yhdistyksen ylintä päätäntävaltaa käyttää yhdistyslain mukaisesti yhdistyksen kokous, eli sääntöjen mukaisesti määritellyt kokoukset sekä ylimääräiset yhdistyksen kokoukset. Yhdistyksen kokous valitsee sääntöjen mukaisesti yhdistykselle hallituksen, jonka tehtävänä on huolehtia ja johtaa yhdistyksen kokouksen sille antamia tehtäviä ja vastata edustamisesta suhteessa ulkopuolisiin yhdessä palkatun henkilöstön kanssa.

RCDE Jalkapalloakatemia on solminut yhteistyösopimuksen RCD Espanyol de Barcelonan edustajien kanssa, jonka johdosta sillä on franchising tyyppisesti oikeus käyttää toiminnassaan katalonialaista perinteikästä brändiä. Yhteistyösopimus oikeuttaa ja samalla velvoittaa seuraa myös noudattamaan RCD Espanyol de Barcelonan akatemiatoiminnan valmennusmetodologiaa ja hyväksymiä valmentajia.